Help

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van de kennisbank? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de online handleiding.

Redactie
Reed Business, de redactie en de auteurs van de Kennisbank Inkoop en Aanbesteden streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen over de informatie in deze kennisbank zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Technische Servicedesk
Kunt u niet inloggen of werkt niet alles zoals verwacht? Klik dan hier, of neem dan contact op met de technische servicedesk, telefoon 0314-358356 of per mail.

Wachtwoord vergeten?
Als u uw inlogcode(s) bent vergeten, kunt u deze hier opvragen. De inlogcodes die bij uw abonnement horen, kunnen niet worden gewijzigd.

Informatie over abonnementen
Wilt u meer informatie over een abonnement op de kennisbank? Neemt u dan contact op via 020-5159555 of stuur een mail naar Sales.overheidenrecht@reedbusiness.nl

Voor meer informatie over bestaande abonnementen of over facturering kunt u informatie opnemen met de afdeling klantenservice via klantenservice-dsg@reedbusiness.nl, of bel 0314-35856 of kijk op www.klantenservice.reedbusiness.nl

Gebruiksvoorwaarden
Lees hier de gebruiksvoorwaarden van de Kennisbank Inkoop en Aanbesteden.

 

Vragen